Δίκλινα Τρίκλινα Δωμάτια


Στο Voulamandis House διαθέτουμε πέντε δωμάτια πό αυτή τη κατηγορία . Η ζεστή διακόσμηση σε συνδυασμό με τα πέτρινα τείχη σας εξασφαλίζει μια ευχάριστη και ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, είναι φωτεινά, ευρύχωρα και κλιματιζόμενα με μεγάλα μπάνια, εξοπλισμένα με τηλεόραση LCD,  δωρεάν wifi, ψυγείο και βραστήρες για να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας στο μπαλκόνι 

Δίκλινα Τρίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 3 άτομα, καθώς και τριμελής οικογένεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες των δωματίων αυτών και να κάνετε απευθείας κράτηση αν επιθυμείτε αυτά. Κάποια από αυτά διαθέτουν και μια μικρή κουζίνα όχι όλα όμως, και καλό θα ήταν αν θα επιθυμούσατε κουζίνα σε αυτά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στη τιμη του δωματίου. 

Τέλος, κάποια δωμάτια από αυτά βρίσκονται στον όροφο και κάποια στο ισόγειο του κτηρίου. Τα δωμάτια του ορόφου έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηση βεράντα ανώ τα δωμάτια του ισογείου έχουν άμεση πρόσβαση στην υπέροχη αυλή μας. 

Booking widget b24_widget_638d463f0a174

Παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε σε άλλους τύπους των δωματίων ….

family apartment
διαμερίσματα χιος
chios hotels
οικονομικα δικλινα