Οικογενειακό Διαμέρισμα

Το Οικογενειακό διαμέρισμα ειναι μια κατηγορία δωματίου που μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Voulamandis House. Πρόκειται για Οικογενειακό διαμέρισμα 40τμ, τα οποία είναι δίχωρα και βρίσκονται μέσα στο περιβόλι μας. 

Το υπνοδωμάτιο είναι ξεχωριστό  και απομονώνεται από το υπόλοιπο διαμέρισμα. Ο δεύτερος χώρος είναι ενιαίος με το καθιστικό και την κουζίνα του. 

Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένη προκειμένου να μπορείτε να ετοιμάσετε το γεύμα σας.  Στο καθιστικό έχει 2 καναπέδες κρεβάτια. Το οικογενειακό διαμέρισμα φιλοξενεί συνολικά 4 άτομα , προτίνεται για τεραμελής οικογένειες ή για παρέα φίλων. Εννοείται πως ενδύκνειται και για ζευγάρια που επιθυμούν μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή και θα ήθελαν μια μεγαλύτερη άνεση. 

Αν πρόκειται για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδια (>14 ετών) θα προτίναμε για μεγαλύτερη άνεση να εξετάσετε και το ενδεχόμενο για ένα δίκλινο δωμάτιο σε συνδυασμό με ένα οικονομικό δίκλινο ως οικονομικότερη λύση. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αυτής της κατηγορίας. Επίσης μπορείτε αν ενδιαφέρεστε να κάνετα απευθείας κράτηση στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Booking widget b24_widget_638d3cfe69cd0

Παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε σε άλλους τύπους των δωματίων ….

chios hotels
δίκλινα τρίκλινα δωμάτια
chios hotels
οικονομικα δικλινα